“Cum putem produce energie regenerabilă?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum putem produce energie regenerabilă?

Folosim doar o proporție foarte mică din productivitatea posibilă a surselor de energie pe care le primim de la natură și asta pentru că folosim natura în mod egoist. Cu alte cuvinte, întrucât considerația noastră principală este cum să beneficiem noi înșine, în detrimentul celorlalți și al naturii, în consecință, extragem doar o cantitate mică de energia disponibilă în natură.

Dacă totuși ar fi să tratăm natura în mod altruist, dacă am putea lucra cu natura în conformitate cu același principiu altruist prin care ea ne tratează, atunci am putea primi toată energia disponibilă a naturii.

Ceea ce îi lipsește umanității este înțelegerea a ceea ce este natura la sursa ei, și a modului în care operează. Natura, este pur și simplu o calitate altruistă. Se referă la întreaga creație, la nivelurile mineral, vegetal, animal și uman, fără a lua în considerare propriul beneficiu, ci numai beneficiul creației. Dacă am practica o astfel de atitudine între noi, urmărind să implementăm o atitudine de „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, atunci am putea să extragem mult mai multă energie din natură și am obține echilibrul și stabilitatea cu natura și nu vom mai simți lipsuri. Ne-am alătura naturii armonios, integral și am primi o reacție pozitivă de la ea, în locul uneia negative.

Este ca și cum fără să vrea, natura ne-ar împărtăși astăzi energia noastră, ca și când ar fi obligată să elibereze o mică parte din resursele sale energetice pentru noi. Cu toate acestea, prin atingerea echilibrului cu natura, vom putea primi energia inepuizabilă care este plasată inerent în fiecare atom. De aceea, în esență, soluția pentru viitorul nostru pozitiv constă în tranziția noastră de la relații egoiste la relații altruiste și parcurgerea unei educații necesare pentru a face o astfel de tranziție mai lină.

Bazat pe emisiunea “Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed