Cum să crești indicele fericirii oamenilor?

Întrebare: Credeți că este posibil să creșteți indicele fericirii oamenilor în condițiile existente ale orașelor?

Răspuns: Nu știu. Astăzi construiesc astfel de case cu camere mari la primul etaj: o sală de gimnastică echipată, camere pentru organizarea de tot felul de evenimente (zile de naștere și altele), un loc pentru mamă și copil. Dacă este necesar, puteți organiza acolo o grădiniță și orice doriți.

La urma urmei, ei încearcă să echipeze clădirile înalte ca orașele mici, astfel încât abia dacă este nevoie să le părăsiți.

Cred că natura va forța în cele din urmă oamenii să respecte mediul din ce în ce mai mult și în conformitate cu relațiile dintre oameni, vor fi planificate case care să îndeplinească tendințele spre apropiere și distanțare între ele.

Cu toate acestea, nu este ușor. Mai întâi de toate, trebuie să educăm oamenii și apoi, în conformitate cu nivelul percepției lor asupra educației corecte, atunci când devin mai potriviți unii pentru alții, îi putem aranja cumva în grupuri.

Odată ajunsi la Moscova, au încercat să construiască clădiri înalte pentru anumite tipuri de oameni: pentru arhitecți sau muzicieni sau ingineri etc. În vremea noastră, însă, nu știu.

Este greu de spus cum vor fi orașele viitorului. Oamenii vor începe să simtă nevoia spirituală de a fi aproape unii de alții pentru a se simți mai conectați și pentru a atrage înălțări spirituale din ea, nu sub formă de etaje, ci sub formă de ascensiune spirituală. Aici este loc pentru o întindere a imaginației.

KabTV „Conversațiile” din 09.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: