“Cum să lupţi împotriva violenței, mâniei și urii?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum să lupţi împotriva violenței, mâniei și urii?

Ar trebui să acționăm printr-o educație care îmbogățește conexiunea în fiecare țară, în conformitate cu cultura fiecărei țări. O astfel de educație învață structura naturii și a realității, legea generală a naturii care îmbracă lumea și tipurile de relații pe care ar trebui să le dezvoltăm pentru a corespunde acestei legi. Prin implementarea pe scară largă a unei astfel de educații, vom ajunge la o stare armonioasă, în echilibru cu natura.

Timpurile noastre necesită din ce în ce mai mult o îmbunătățire a conștiinței umane: să conștientizăm că există o lege care acționează asupra umanității din exterior și, conform acestei legi, societatea umană trebuie să-și dea seama în mod pozitiv de interdependența și interconectarea ei și, astfel, să devină ca un organism care funcționează sănătos. Până să realizăm o astfel de formă în întreaga umanitate, vom rămâne opuși forței altruiste a naturii și ne putem aștepta astfel la înmulţirea problemelor și crizelor în timp ce rămânem contrari naturii.

Problemele și crizele pe care le trăim reflectă dezechilibrul nostru cu natura. Până când educația care îmbogățește conexiunea ajunge la oameni, dacă nu dezvoltăm această formă de educație și creștem conștiința umană, ne vom găsi aducând din ce în ce mai multă suferință lumii. Dimpotrivă, dacă implementăm cu succes o educație care îmbogățește conexiunea, vom putea schimba lumea în bine. În esență, putem rezista forței pumnului și a urii numai prin educarea corectă a lumii.

Bazat pe emisiunea “ Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed