“De unde vin visele?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: De unde vin visele?

Visele sunt impresii ale lumii materiale sau ale altor diverse curente rătăcitoare din subconștientul nostru pe care le vedem în mintea noastră.

Fluxurile rătăcitoare sau curenții de informații și restructurarea celulară a creierului care are loc, provoacă vise. Este important să menționăm aici că visele se referă exclusiv la fiziologia corpului nostru animal și nu au nimic de-a face cu spiritualitatea.

Visele descrise în sursele cabaliste, precum cele ale lui Faraon sau Iacov, se referă la o atingere parțială a lumii spirituale. Mai mult, aceste vise nu au nicio legătură cu prevestirea unor semne ale viitorului. Înțelepciunea Cabala nu se ocupă de astfel de concepte. De asemenea, visele nu pot fi folosite pentru dezvoltarea spirituală, care necesită claritate și desăvârşire a eforturilor de a ne conecta cu alți oameni într-un mod care este echilibrat cu natura.

Bazat pe videoclipul „ Stări Spirituale” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman și Michael Sanilevich pe 28 iunie 2022. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de Wolf Zimmermann pe Unsplash.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: