Depresia afectează întregul corp

În Știri (Science Daily) „O echipa internationala de cercetatori de la Universitatea din Granada (UGR) a demonstrat, pentru prima dată că depresia este mai mult decât o tulburare mentală: provoacă modificări importante ale stresului oxidativ, deci ar trebui să fie considerată o boală sistemică, deoarece afectează întregul organism.

„Rezultatele acestei lucrări ar putea explica asocierea semnificativa pe care depresia o are cu boli cardiovasculare si cancer, precum si de ce oamenii care suferă de depresie mor mai tineri. În același timp, aceasta cercetare ar putea ajuta la găsirea de noi ținte terapeutice pentru prevenirea si tratamentul depresiei. ”

Comentariul meu: Desigur, întregul corp este afectat, deoarece corpul, precum și întreaga creație, este un sistem complet de zece Sfirot, în conformitate cu regula generală, „Nu există parțial în spiritualitate.”

Cu cât acest tip de cercetare va deveni mai cunoscut, poate că oamenii vor înțelege mai rapid ca depresia este un semn clar al cererii organismului de a atinge împlinirea dorinței de plăcere în orice fel. În zilele noastre, împlinirea dorinței de plăcere este posibilă numai prin descoperirea sensului vieții. Acest lucru este posibil numai prin descoperirea unui următor nivel de dezvoltare, care este revelatia lumii superioare, cu ajutorul înțelepciunii Cabala.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed