“Despre frumoasele femei şi festivalul cumpărăturilor din Noiembrie” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinDespre frumoasele femei şi festivalul cumpărăturilor din Noiembrie

Noiembrie a devenit luna cumpărăturilor online. Anul acesta, de exemplu, avem Ziua celor Singuri, Ziua Veteranilor (care vizează americanii) și Ziua Memoriei (care vizează canadieni, australieni și britanici), toate pe 11 noiembrie. Trei zile mai târziu, pe 14 noiembrie, avem Diwali, Festivalul Luminilor, care vizează hindușii, Ziua Recunoștinței, pe 26 noiembrie, Vinerea Neagră, imediat după, deși vânzările de Vinerea Neagră încep acum cu câteva zile înainte de Ziua Recunoștinței, și Cyber Monday, care vine imediat după Vinerea Neagră, iar anul acesta în ultima ziua de noiembrie.

Una dintre principalele tendințe care se dezvoltă, de când a început Covid, a fost creșterea vânzărilor de produse de decorare a casei și scăderea vânzărilor de produse cosmetice. Are sens. La urma urmei, ce rost are să cheltuiesc atâția bani și să îmi iau atât de mult timp să mă fac frumoasă, dacă în cele din urmă le acopăr pe toate cu o mască? Și întrucât sunt obligat să petrec atât de mult timp acasă, aș putea să o îngrijesc mai bine și să-mi fac șederea în ea mai plăcută.

Mai ales de la apariția Covid-19, cumpărăturile online au explodat și au devenit modul principal de cumpărături al multor oameni. De asemenea, după alegerile prezidențiale tensionate, este probabil că mulți oameni vor dori să se delecteze cu ceva frumos, fie ca o consolare, fie ca o sărbătorire.

Dar atunci, dacă femeile nu pot arăta frumoase, înseamnă că nu pot fi frumoase? Cred că dimpotrivă: limitările externe mută accentul pe calitățile interne, iar aici se află adevărata frumusețe.

O femeie frumoasă nu este una care poartă ruj și își acoperă fața cu machiaj, și cu siguranță, nu are nevoie să-și expună corpul pentru a arăta frumoasă. Acestea sunt doar costume. Frumusețea reală a unei femei este ceva mult mai profund. Când o femeie este frumoasă înăuntru, bărbatul ei o va urmări precum un copil își urmează mama. Nu este vorba de înfățișare, ci de înțelepciune și temeinicie internă, pe care doar femeile le pot oferi.

Femeile pot și ar trebui să folosească aceeași înțelepciune cu care își cresc copiii, pentru a-și „crește” partenerii. La urma urmei, un bărbat nu este cu adevărat mai mult decât un copil mare; dă-i încredere și sprijin, spune-i binele din greşeli și fă-o cu drag, iar el va fi al tău pentru totdeauna.

Cred că astăzi frumusețea interioară este cea de care toți oamenii au nevoie cel mai mult. Este posibil să nu fie un produs vandabil, pe care îl puteți vinde pentru profit, dar cu siguranță va fi la mare căutare, pe măsurăce lumea noastră își pierde direcţia.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed