După noi, potopul

Opinie (Geologul Konstantin Ranks) „The World Wildlife Fund (WWF) a anunțat că 13 august 2015 este „Ziua Suparasolicitării Pământului”. Esența acestei zile este că, la această dată umanitatea a ajuns la risipa maximă a resurselor pe care Pământul este gata să le regenereze până la sfârșitul anului. În zilele rămase până la sfârșitul anului vom trăi în întregime pe socoteala rezervelor Pământului.

„Ne regăsim într-un impas, dezvoltarea economiei conduce la distrugerea Pământului, dar omenirea nu are nici dorința și nici capacitatea de a renunța la consumul larg.”

Comentariul meu: Tocmai de aceea trebuie diseminată metoda corectării naturii noastre, fiindcă este sarcina cea mai realistă și mai importantă. Numai recunoașterea unei alte posibilități, unui alt mod mai înalt de viață, fără limitări sau primiri, ci cu dăruire, ne va ridica la echivalența cu Creatorul și va opri nebunia noastră. Ne vom ridica la un nou nivel de dezvoltare ori pe calea suferinței, ori pe calea înțelegerii și recunoașterii acestei necesități.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: