Energia care va salva lumea

Un numar mare de cercetatori in lume analizeaza problematica crizei pe care o experimentam in toate domeniile vietii, precum si posibilitatea de a o depasi. Adevarul este ca, desi umanitatea poate sa identifice – cu greu totusi – si sa inteleaga intregul scop al crizei,  este incapabila sa gaseasca o solutie.

Daca analizezi materialele referitoare la acest topic, vei vedea ca solutiile propuse sunt de-a dreptul naive prin simplitatea lor  si asta este de inteles, pentru ca autorii acestor articole nu sunt constienti de planul naturii, pe care intelepciunea Cabalei il dezvaluie. In principiu, solutia exista la alt nivel decat cel al problemei in sine, si anume la nivelul conectarii dintre noi in interiorul conectarii.

Cu ajutorul metodei Cabalei, putem atrage in lumea noastra chiar aceeasi forta superioara; o putem „extrage” in locul aurului, argintului, platinii, diamantelor, carbunelui, petrolului. Putem atrage aceasta forta (energia, implinirea) in lumea noastra in forma pura, fara a lua forma  energiei pamantene si materiale; putem primi cea mai pura energie care sa ne dea sansa de a ne corecta pe noi insine si astfel sa corectam si lumea.

Cand vom incepe sa ne unim si sa evocam aceasta forta vom avea o inepuizabila sursa de energie. Vom intra la un alt nivel al existentei. Doar asta ne poate salva. Totusi, criza este in esenta la nivel pamantesc; este o criza a energiei. Iar la nivel spiritual, este criza egoismului, care se manifesta in lumea noastra prin ura, fanatism sau putere.

Aceste doua tipuri de criza, a energiei si egoista va creste si va prinde viata. Ne vor arata ca nu exista solutie; absenta energiei si dezvoltarea egoismului va duce la razboi.

Forta care ne va aduce la egalitate in ceea ce priveste energia si relatiile dintre noi este numita Lumina superioara. Este o forta ascunsa a naturii. Iar Cabala intentioneaza sa ne ajute sa revelam aceasta forta.

Din Lectia virtuala de Cabala, Fundamentele  Kabbalei,  Seriile din  5/15/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: