Esența relațiilor umane

Esența relațiilor umane se află în apariția unui statut general comun. Dar chiar înainte de a apărea, încep să apară tot felul de impresii, înțelegeri și relații pozitive și negative în fiecare dintre cei doi oameni care comunică. Și ceva nou, care nu era acolo înainte, se naște din întâlnirea lor.

Totul depinde de cât de pregătiți suntem pentru interconectarea între noi prin creșterea noastră anterioară. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne facem griji nu cu privire la interacțiunile în sine, ci cu privire la modul în care îi pregătim pe oameni pentru ele. Ca o mamă care își trimite fiul mic la grădiniță, sau la școală, sau chiar să viziteze un prieten, ea îi instruiește cum să se comporte, cum să-i perceapă pe ceilalți etc.

Un sentiment complet nou se formează în fiecare dintre noi în acest fel, sentimentul de a percepe pe altul. Din percepția noastră reciprocă, aceste senzații se transformă în ceva comun. Prin urmare, scopul educației este ce fel de platformă comună vrem să vedem între noi.

Din „Abilități de comunicare” KabTV, 30.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: