Euro Este Condamnat

Opinie (Lars Christensen Seier, co-director executiv al Saxo Bank) „Există mult capital politic investit în euro. Este mai degraba un proiect politic, decât un proiect economic. Dar la sfârșitul zilei, cred că provocările sunt atât de mari că ceva trebuie să cedeze. Și, din păcate, existenta are o cale, în cele din urmă, de a se consolida pe sine, deasupra politicilor, și cred că este exact ceea ce se va întâmpla aici.”

… Raliul recent al monedei euro este iluzoriu și moneda comună este setata pentru a eșua, deoarece continentul nu a sprijinit-o cu o uniune fiscală.

„Totul este condamnat „, a spus Christensen într-un interviu la sediul băncii din Dubai. „Chiar acum suntem intr-una din aceste situatii false în care oamenii cred că problema este conținută in ele sau se adresează prin acestea, dar nu este deloc asa” (Sursa: Bloomberg).

 Comentariul meu: Eu nu ma laud in legatura cu această problemă, dar simt durerea ca in urma cu doar 20 de ani, într-o excursie pe coasta Atlanticului francez, am văzut pretutindeni campanii cu camioane cu cărți și literatură cu privire la importanța și rentabilitatea Uniunii Europene. Și eu spuneam colegilor mei cât de imposibil era totul, pentru ca economia este CONEXIUNEA dintre noi, și în cazul în care este o conexiune între persoane egoiste, atunci nu duce la nimic bun. Asta este, o ființă umană trebuie să fie mai intai corectată. Astăzi, am ajuns la acest rezultat.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: