“Evoluție – Nivelul următor” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinEvoluție – Nivelul următor

Existau dinozauri; acum, nu mai există. Existau nenumărate specii care nu mai există, deoarece aceasta este natura evoluției. Dacă este așa, vom dispărea și noi la un moment dat în viitor?

Evoluția avansează mereu. Chiar dacă nu o vedem, totul în natură urmează un dictat foarte rigid. Forma finală către care evoluează evoluția este deja setată și determină fiecare formă care o precedă. Prin urmare, atunci când speciile se sting, ele nu dispar cu adevărat; continuă să existe, dar într-o formă mai avansată. Dacă nu ar fi fost forma anterioară, forma actuală nu ar evolua nici ea. În acest sens, fiecare specie care a existat vreodată, există în interiorul speciilor care locuiesc astăzi în lume. Mai mult, permite existența formelor actuale de viață pe Pământ.

Când ceva își finalizează dezvoltarea, se transformă într-o nouă formă și nouă ni se pare că a dispărut, dar nu a făcut-o, doar a progresat. Prin urmare, nu trebuie să eradicăm cu forța nicio formă de viață, astfel încât toate formele de viață să-și poată finaliza ciclul, dar nici nu trebuie să regretăm când o specie dispare. Important pentru noi ca oameni, este să ne asigurăm de propria noastră dezvoltare.

Astăzi am ajuns la o etapă a dezvoltării noastre în care ar trebui să ne ridicăm deasupra nivelului fizic și să începem să studiem scopul existenței noastre. Această etapă este începutul dezvoltării noastre spirituale, atunci când începem să descoperim modul în care suntem conectați la întregul univers și că scopul nostru în viață nu este să ne asigurăm hrana fizică, ci să dezvăluim interconectarea naturii și să o experimentăm. direct.

În etapa spirituală, începem să simțim cum funcționează întreaga natură. Începem să simțim „programul interior” al naturii și să înțelegem „logica naturii”. Pe măsură ce începem să simpatizăm cu ea, nu mai simțim propriile noastre corpuri și începem să simțim natura ca întreg. Și întrucât natura este eternă, acesta este punctul în care existența noastră fizică nu o mai limitează pe cea spirituală și transcendem timpul și spațiul, pe măsură ce dobândim calitățile naturii în sine: conexiune, echilibru și armonie.

Odată ce ne ridicăm la acest nivel, ne dăm seama că acesta este scopul existenței noastre. Constatăm că atunci când „gândim” și operăm ca natura, devenim una cu toate. În acel moment, existența noastră nu are sfârșit. Depășim interesul personal și devenim iubitori față de toate ființele, deoarece toate ființele sunt părți ale noastre și noi din ele. Aceasta este realitatea eternă, spirituală, și este viitorul fiecăruia dintre noi, de îndată ce depășim egoismul nostru îngust, care se adresează numai sinelui nostru actual, trecător.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed