Fascism prietenos

Opinie ( Leonid Savin , redactor-șef al revistei și portalului Geopolitics )  ” Mulți analiști politici vorbesc despre amenințarea fascismului în lume. Aceasta este o nouă ideologie totalitară, dar cu metode mai uşoare de influență asupra propriilor cetățeni din țări străine.

” Societatea modernă a ajuns la o stare în care puţin depinde de voința alegătorilor de rând, ei au devenit rotițe în mașina de suprimare tehnocrată a vizualizării și ascultării lor. Acest fascism prietenos acționează mai subtil decât cel obișnuit .

„Acesta justifică suprimarea prin necesitatea de a proteja drepturile omului și libertățile civile, în timp ce distruge valorile tradiționale ale societății (legalizarea căsătoriei între homosexuali și distorsiuni). Există șapte categorii, în noua formă de fascism.

1 . „Tipul de structură de putere. La confluența capitalului mare și a aparatului de stat, există o nouă ideologie a artei de guvernare și de înşelare a oamenilor – aceea de gestionare a proceselor politice, sub forma de societate a spectacolului, în care imagini atractive impuse ascund sensuri reale.

2 . Metoda de a suprima opoziția este prin subversiune sub acoperire .

3 . Metoda de distrugere a nedoriţilor este incitarea la conflicte etnice, prin căutarea de ” amenințări externe „, prin organizarea de revolte.

4 . Metodele de persuasiune sunt mass-media, războiul de informați , al cărui scop este de a subordona conștiința elitelor și de a paraliza masele.

5 . Metodele de a încuraja un comportament ” bun ” sunt măsurate prin premii sub formă de grade.

6 . Distragerile sunt mass-media, confortul, sexul, substanțe psihoactive, sectele religioase, alcoolismul, dependenta de droguri, jocurile de noroc, sportul, scenele de violență extremă.

7 . Tipul de supraviețuire a sistemului este de vitalitatea internă.

” Noul fascism este fascismul cu un zâmbet – drăguţ pentru a te uita și a auzi. Proiectul  „Parteneriatului Estic „, care a devenit cauza crizei politice actuale din Ucraina este, de asemenea, unul dintre astfel de instrumente, inițiat de către Washington, dar promovat de către UE, sub masca unor valori comune și folosind ” puterea uşoară ” din Bruxelles.

Comentariul meu : În orice caz, tipul actual de manipulare a populației va duce la eșec pentru managerii săi. Diseminarea metodei de educație integrală va contribui la accelerarea înţelegerii a ceea ce se întâmplă și la tranziția uşoară către o nouă comunitate integrală .

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: