Femeile sunt cele mai bune promotoare ISIS

Întrebare: Conform unei analize despre campania PR ISIS pe internet, majoritatea publicațiilor, filmelor și a ideilor sunt promovate de către femei. Ele sunt implicate activ în proliferarea filmelor, sunt mult mai persistente și pot convinge lumea mult mai concret.

Ele sunt cele care expun, de fapt, pe internet filme groaznice cu crime și a execuțiile făcute de către copiii adulților. Întrebarea este cum poate o femeie, o mamă, să privească crima și moartea cu plăcere și chiar să le promoveze apoi pe internet.

Răspuns: Este simplu. Știe că așa își va conduce oamenii săi înainte – națiunea sa, religia sa, iar copiii săi – vor obține un viitor mai luminos, mai important, lumea următoare pentru Allah. O face cu toată înțelegerea unei afaceri de succes.

Faptul este că este mult mai simplu de convins o femeie decât un bărbat. Nu este greu de condus. Cedează mult mai ușor punctelor de vedere religioase. Aceeași femeie, care nu a citit nimic în viață ei decât anumite cărți “sfinte”, devine fanatică și ușor de controlat.

Islamizarea este o mare problemă pentru cetățenii Europei și pentru întreagă lume pentru că nu există niciun mod pentru a fi oprită. Europenii sunt slabi și nu-i pot rezista ; nu găsesc puterea în ei pentru a lupta și a pune bariere, pentru a opri islamizarea maselor fanatice.

Nu văd nicio putere capabilă să oprească răspândirea Islamului militant, alta decât metoda educației integrale. Doar educația integrală, datorită forței speciale, a Luminii Superioare, prin ea, se poate opri această plagă.

Din emisiunea de pe Kab TV ”Știri cu Michael Laitman” din 13.06.2016

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: