Fiecare om trebuie sa se regleze pe sine din interior

Schimbarile sunt acum cerute din partea omului. El trebuie sa se schimbe pe sine in interior, mai degraba decat orice schimbare in afara lui. Sistemul pe care noi l-am construit, economie, societate si educatie, s-au dezvoltat in functie de egoismul nostru in crestere. Acum insa, este vremea sa ne oprim pentru ca am inceput sa ne dezvoltam in interior intr-un mod care nu mai este in acord cu egoismul nostru in crestere, ci cu forma corectata a egoului nostru , forma de daruire, de conexiune mutuala.

Astazi, lumea descopera forma spirituala. Este un miracol sa vezi cum umanitatea dobandeste forma daruirii – interconexiunea totala.

La inceput am devenit separati unul de altul. A fost o rupere in scala sistemului universal si ca rezultat nimeni nu a mai fost conectat. Dar acum, sistemul a inceput sa se inchida si noi devenim din ce in ce mai strans legati unul de altul. Aceasta se numeste “ lume integrala”.

Noi descoperim sistemul care ne arata lumea corectata. Dar, ne este aratata din afara, pe cand noi, trebuie sa ne reglam din interior pe noi insine.

In esenta, acesta este Creatorul, Lumina care este dezvaluita in noi! Daca noi ne aducem pe noi insine in armonie cu aceasta conectare, cu aceasta globalizare universala, si daca dorintele noastre obtin forma corectata, atunci, Lumina va fi dezvaluita in interiorul lor.

Noi trebuie sa incercam sa intelegem ca vechile metode nu mai functioneaza si nu mai putem sa facem nimic cu ele. Asta trebuie sa ne fie noiua cunoscut ca fapt. Nimic nu ne va ajuta pana cand nu ne vom gandi la conexiune. Nu exista niciun alt mod pentru noi de a corecta aceasta lume.

Nu vom avea niciun fel de instrument sa-l folosim in sistemul economic. Chiar si in armata, eroul care invinge, nu o face prin forta lui proprie. Nimic nu va functiona in lumea noastra in afara de puterea conexiunii! Cu cat mai mult ne vom uni, cu atat mai repede vom avea succes, si totul va incepe sa functioneze in lume si in societate, din interior la exterior.

Am ajuns la actuala implementare a metodei de corectie si nu o putem rata. Timpul ne obliga la asta.

Din partea a cincea a Lectiei zilnice de Cabala 8/16/2011 “Natiunea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed