Forme Noi Ale Constiintei Colective

Opinie (Michael Forrester, de la TruthTheory.com) „Sociologul francez Emile Durkheim a folosit pentru prima data termenul de constiinta colectiva si atitudine morala care aduce oamenii impreuna intr-o societate anume. Intr-o lume cu o populatie fragmentata si in care exista miliarde de credinte si grupuri etnice, constiinta colectiva se aseamana mai degraba cu un puzzle decat cu o entitate sociala coerenta- un micro-concept. Insa,  viitoarea integrare a interactiunilor umane pe planeta in interiorul unei constiinte impartasite va fi un macro-concept….. 

„Pamantul si locuitorii sai se afla intr-un proces de inaltare de la sistemul primar bazat pe guvernarea tridimensionala si setarea reptiliana la co-crearea constienta unde singularitatea din miezul universului va emana o constanta „constiinta luminata unversal”. Sistemele guvernelor nu pot fi parte a acestui proces de ascensiune in care pamantul isi schimba total forma de la un univers in trei dimensiuni la unul cu patru.

„Ultimul si iminentul colaps al acestor vechi sisteme ale vietii sociale, aduse de mase si de guverne vor crea o noua forma de viata pe planeta, controlata natural de legi. Regulile facute de om care sunt utilizate pentru a conduce oamenii sunt necesare doar atata vreme cat oamneii nu stiu cum sa traiasca in concordanta cu legile naturale ale vietii. Acest trend se schimba rapid si turbulentele care impiedica omenirea sunt parte a sa. Umanitatea se trezeste si nimic nu poate impiedica asta. Iubirea va inlocui controlul ca putere dominanta a vietii pe pamant.”

Comentariul meu: Un mare numar de cercetatori simt nevoia de a trece la urmatorul stadiu de dezvoltare si de a vedea viitorul lumii in mod „Cabalistic”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: