Gata cu fetele şi băieţii

În ştirile (de la Associated Press):”STOCKHOLM (AP) – La scoala prescolara ” Egalia „, personalul evita sa foloseasca cuvinte ca „el ” sau „ea ” si se adreseaza celor 33 de copii mai degrabă ca” prieteni „, decât fete şi băieţi ….

Personalul încerca să alunge referintele pentru masculin şi feminin din discursul lor, inclusiv pronumele el sau ea – „han” sau „hon” în limba suedeză. În schimb, ei au au adoptat genul „hen”, un cuvânt care nu există în limba suedeză, dar este folosit în anumite cercuri feministe şi homosexuale …. ”

Şcoala este deosebit de atenta în selectarea de cărţi şi jucării pentru copii. Ea se străduieşte să ofere copiilor posibilitatea de a fi cine sunt ei si de a-i preveni sa dezvolte barierele care separa activităţile masculine şi feminine.

„Există o listă lungă de aşteptare pentru admiterea la Egalia … Se pune un accent deosebit pe promovarea unui mediu tolerant pentru homosexuali, lesbiene, bisexuali şi transsexuali. … Aproape toate cartile de copiii au de-a face cu cuplurile homosexuale, părinţii singuri sau copiii adoptaţi. Nu există „Albă ca Zăpada”, „Cenusareasa”, sau alte povesti clasice cu zane văzute, ca stereotipuri de cimentare. ”

Comentariul meu: Suntem inconjurati de ceea ce se numeşte „Natura”.  Nu ştim aproape nimic despre legile sale, motivele şi obiectivele sale şi ale propriei noastre existenţe. Cu toate acestea, observaţiile şi cunoştinţele noastre arată că totul este în procesul de dezvoltare cauzala, şi ca nimic nu este accidental sau redundant. Cine nu este de acord cu acest lucru demonstrează necunoaşterea legilor naturii.

Prin urmare, tot ce trebuie sa facem este sa studiem legile naturii şi să le urmam. Acest lucru va garanta viitorul nostru bun. O încălcare a unei relaţii naturale între sexe aduce o suferinta extraordinară pentru copii şi, pe măsură ce cresc, la probleme de identitate sexuală şi socială.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: