Generaţia reţelei: Adolescenţii preferă viaţa virtuală în locul vieţii reale

În Stiri (din Poşta zilnică ): Copiii sunt adesea mai fericiţi cu viaţa lor online decât sunt în realitate, a revelat un studiu.

„Ei spun că pot fi exact cine vor să fie – şi de îndată ce ceva nu mai este distractiv pot sa apese pur şi simplu butonul de ieşire.”

„Peste 47% dintre copii spun că s-au comportat diferit online faţă de cum se comportă în vieţile normale, pretinzând că i—a făcut să se simtă mai puternici şi mai încrezători.

„Psihoterapeutul Peter Bradley spune: Aceste descoperiri sugerează că tinerii văd ciberspaţiul ca detaşat de lumea reală, un loc în care ei explorează parţi ale comportamentului şi personalităţii lor pe care nu le-ar putea explora în viaţa reală. Nu putem permite lumilor cibernetice să fie locuri mai vesele decât comunităţile noastre reale, deoarece astfel creăm o generaţie de oameni tineri care nu funcţionează în mod adecvat în societate.

„Suntem alarmaţi de numărul de riscuri la care se supun adolescenţii în timp ce sunt online”, a spus. „Siguranţa comportamentului online se ţine în şcoli, dar adolescenţii par să nu fie în stare să asocieze riscul lor însăşi.

Comentariul meu: Dezvoltarea nu poate fi oprită şi, astfel, numai prin corectarea unei persoane putem face ciberspaţiul sigur. Totul se regăseşte în educaţia integrală.

În general, umanitatea este în tranziţie spre spaţiul virtual. Se îndepărtează de senzaţiile fizice, energie şi informaţie şi intră în spaţiul forţelor şi calităţilor. Materia îşi va pierde soliditatea în senzaţiile noastre până când va dispărea, ca o iluzie.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: