Ghid pentru masă rotundă, partea 10

Masa rotundă: nevoia de o bază educațională

Observație: Cu cât mergem mai departe, cu atât înțeleg mai mult că metoda meselor rotunde, care este utilizată în multe industrii, necesită multă pregătire.

Înainte de a pune oamenii în cercuri, trebuie să le oferi un fel de curs educațional. Astăzi, putem ține o masă rotundă doar pentru a consolida conexiunile, dar nu pentru a rezolva conflicte grave la nivel național.

Comentariul meu: Nu poți pune laolaltă, la o masă rotundă, membri ai Parlamentului. În primul rând, trebuie să treacă printr-o perioadă lungă de formare și reeducare. Abia atunci pot fi așezați la o masă rotundă. Abia atunci vor putea dezvolta decizii de stat cu adevărat rezonabile.

Întrebare: Cercurile pot fi folosite doar pentru a întări conexiunile?

Răspuns: Ce înseamnă „a întări conexiunile”? Dacă se termină corect și dacă termină cu găsirea unor neînțelegeri, a unor rezerve, atunci de ce?

Observație: Dar am ținut deja mese rotunde în masă și oamenii s-au simțit destul de implicați reciproc și au fost fericiți.

Comentariul meu: Poate că s-au bucurat că și-au exprimat punctul de vedere. Dar întrebarea este dacă i-au ascultat și pe alții în același timp. În orice caz, este de dorit ca aceștia să aibă o bază educațională puternică.

Din KabTV „Abilitățile de management”, 09.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: