În căutarea remediului pentru virus

Coronavirusul ne transmite faptul că nu toate activitățile noastre sunt realmente necesare și că toată viața noastră a fost orientată în direcția greșită. Educația pe care am primit-o și pe care o transmitem azi copiilor este incorectă. Trebuie să înțelegem că lumea este obligată să existe într-un mod nou: pe baza unificării.

Putem ajunge acolo folosind metoda cabalei. Forța superioară ne transmite în mod intenționat diverse obstacole pentru a ne abandona activitățile artificiale și a începe să ne construim o viață nouă în care să nu existe nicio diferență între lumea aceasta și cea spirituală. O viață în care dispare diferența dintre viață și moarte, cu alte cuvinte, în care nu va mai exista moartea. Moartea va mai exista doar pentru dorința de a primi – astfel o vom percepe.

Sunt sigur că vom reuși. Principalul lucru este să progresăm în fiecare zi prin înțelegere, cunoaștere, o conexiune bună între noi și să ridicăm la Creator dorințele umanității. Chiar dacă cererile lor vin din teama de coronavirus, le vom absorbi dorințele, le vom ridica la Creator și-I vom cere Lui medicamentul.

Pentru mine nu contează ce medicament va dărui Creatorul, nu-I spun ce leac ar trebui să fie: nici pentru virus și nici pentru egoismul nostru. Vom descoperi că este unul și același medicament – în afară de egoismul nostru, nu mai există nicio altă pestă. Doar că astăzi apare în fața noastră sub forma unui virus.

Din partea a treia a Lecției zilnice de cabala 3/31/20, “Arvut

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: