În conformitate cu nevoile omului

Întrebare: În 2020 s-a estimat că o treime dintr-o jumătate din populația lumii, aproape două miliarde de oameni, sunt în pericol să-și piardă locul de muncă sau să treacă la angajarea part-time. Tot mai mulți oameni lucrează astăzi de acasă. Pe de-o parte, acest lucru are multe avantaje atât pentru angajatori cât și pentru angajați. Pe de altă parte, am încetat să irosim timp pe conversații neesențiale, fumat, pauze, etc. Dar cel mai crucial lucru este că atunci când am încetat să lucrăm la locurile noastre de muncă am pierdut contactele noastre sociale.

Ce crezi că va înlocui conexiunile pe care le-au avut oamenii la serviciu?

Răspuns: Sunt foarte fericit că aceste legături se disipă deoarece ele erau toate egoiste, construite pe lipsa creșterii corecte.

Comentariu: Contabilizarea pentru orele lucrate atunci când se lucrează de acasă este foarte problematică.

Răspuns: Nu avem nevoie de niciun program de muncă! Avem nevoie ca o persoană să lucreze din inimă 24 de ore pe zi. Asta ar include activitatea fizică, mersul, dormitul și relația lui cu familia sa ca totul împreună să însumeze viața lui. De ce să te uiți la programul de muncă? Cât de mulți oameni lucrează astăzi pe degeaba sau cu beneficiu minim, aparent demonstrând că pozițiile lor sunt necesare?

Întrebare: Crezi că plată ar trebui să fie bazată pe numărul de ore de muncă sau pe rezultate?

Răspuns: Plata ar trebui făcută astfel încât să permită omului să existe adecvat în conformitate cu necesitățile lui indiferent de ce face, unde lucrează sau ce poziție deține. Plata ar trebui să fie mai mult sau mai puțin aceeași pentru toată lumea, în conformitate cu nevoile individuale ale fiecărei persoane.

Întrebare: Cum pot fi determinate nevoile unui individ?

Răspuns: Pentru a raspunde la asta trebuie să studiem oamenii și să creăm grafice bine definite a nevoilor lor. Acesta este tărâmul muncii sociale care va implica foarte mulți oameni. Fiecare ar face o listă cu ce au nevoie. Să spunem că tu trebuie să completezi un formular cu ce ai nevoie pentru o zi, o săptămână, o lună și un an.

Din astfel de rapoarte vom înțelege ce are nevoie toată lumea și vom învăța ce avem nevoie și ce ar putea să fie complet inutil de produs, deoarece asta doar epuizează Pământul.

De pe KabTV “Era post-coronavirusului” 6/4/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: