In pragul eternitatii

Noi trebuie sa cream o societate care sa permita tuturor oamenilor din lume sa inainteze corect catre maine. Altfel, nu vom supravietui. Vdem ce se intampla azi, in special in tarile dezvoltate. Iar celelalte, se apropie rapid de ele. Oamenii incep sa simta ca “nu mai exista niciun maine”. Dar, de fapt, aceasta este o stare minunata in care noi suntem separati in mod egoist de trecut si intram intr-o stare neutra, ca si cum am fi “in uitare”.

Acum este exact timpul sa aratam oamenilor urmatorul sistem de relatii care sa ne conduca la simtirea unei stari complet diferite. Intram in faza urmatoare a dezvoltarii noastre. Asa cum am evoluat din maimute  si, treptat, am dezvoltat in interiorul nostru starea de animal, la fel, azi, incepem sa dezvoltam in interiorul nostru starea umana.

Azi, ne inaltam la nivelul numit ‘Adam” – fiinta umana, care este asemanatoare Fortei Superioare a Naturii. Aceasta forta vrea sa ne invete sa devenim integrali cu ea si de aceea, aceasta criza este globala, integrala.

Noi trebuie sa devenim asemenea naturii. Indeplinind asta, incepem sa intelegem mecanismul intern care ne conduce. Programul interior al naturii ne poarta catre un scop specific, in timp ce noi nu suntem nici macar constienti de el. Murim fara sa stim de ce traim. Ne nastem si nu stim unde si de ce. Facem lucruri instictiv pentru ca natura ne forteaza sa le facem si nimic mai mult.

In realitate, este un intreg program de actiuni, o relatie cauzala. Fiecare parte a naturii are o cauza , o consecinta, un scop. Nimic nu exista fara scop. De aceea, nici noi nu existam inutil. Putem vedea asta fiindca natura ne inalta acum catre acest nivel nou – catre urmatorul nivel de dezvoltare.

La nivelul curent, deja realizam egoismul nostru animal in care am fost creati si care s-a dezvoltat in noi. Prin urcarea la nivelul urmator, care este global si integral, devenind conectati global cu natura, transformandu-ne pe noi in functie de ea, incepem treptat sa percepem mecanismul interior, gandirea interna a Fortei Superioare a naturii. Asa cum spune astrofizica, intregul univers este un gand. Cand omul devine constient de asta, incepe sa simta eternitatea.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: