Informatia conectarii din toata natura

În Ştiri (grupul ChenYu Zhang de la Universitatea Nanjing, China, din gazeta.ru) „Oamenii de stiinta au descoperit ca plantele si mamiferele isi schimba codurile lor genetice. Prin mancare, noi nu consumam numai substante nutritive ci, de asemenea, informaţii …

„Detectarea plantei miRNAs în ţesuturile umane a surprins biologii. La urma urmei, genele plantelor străine luate prin alimente trebuie să fie defalcate în timpul digestiei, metabolismului şi descompunerii moleculare în ţesuturile noastre interne şi in fluide, care se află sub controlul ADN-ului uman.

„După cum s-a dovedit, genele „plantelor „pot reprograma anumite gene umane, sa schimbe funcţia lor şi să reglementeze astfel fiziologia persoanei care le consuma.

„Formula „esti ceea ce mananci „are sens, nu numai în metabolism, dar, deasemenea, în schimbul de coduri genetice. Mancarea, se pare, este lantul de comunicare dintre toate părţile naturii. ”

Comentariul meu: Nu este nimic uimitor în astfel de descoperiri. Noi considerăm iniţial natura ca un tot unitar divizat în părţi şi niveluri numai în imaginaţia noastră.

Deasemenea, nu există fizică, chimie, biologie, mineralogie, şi aşa mai departe in natura, ci numai o singură natură şi numai abilităţile noastre limitate la a o studia în toate elementele sale, aşa cum este, ca un tot unitar, ne obligă s-o împartim în părţi pe care le putem analiza.

Dar, treptat, ne dăm seama de intreaga sa imagine şi acesta este unul dintre exemple: Totul este interconectat la nivelul transmiterii informaţiilor genetice între nivelurile naturii (asa cum convenţional le divizam).

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed