Interzicerea poveștilor cu personaje tradiționale

Știrile zilei (din Pravda) “Grădinițele și școlile europene ar putea intezice cărțile pentru copii și basmele care descriu familia tradițională. Aceasta este o cerere înaintată de Comitetul pentru Drepturile Femeilor al Parlamentului European. Conform acestui comitet, basmele ar trebui să vorbească despre diversitatea sexuală.

“Comitetul pentru Drepturile Femeilor și Egalitatea dintre sexe al Parlamentului European a pregătit un raport care solicită interzicerea cărților care descriu familia tradițională, în care tatăl este cel care câștigă pâinea iar mama are grijă de copii, în toate școlile și centrele de îngrijire de zi, din Europa.

“Feministele sunt preocupate de faptul că, de la o vârstă fragedă, copiii se confruntă cu ”stereotipuri negative legate de sex” atât în timpul show-urilor televizate cât și al reclamelor. Cuvântul ”negativ” din raport este similar cu ”tradițional”. În timp, interdicția va fi extinsă asupra televiziunii și reclamelor. Deocamdată s-a luat hotărârea de a se începe cu cărțile.

“De fapt, asemenea măsuri au fost deja luate în anumite țări, în particular cele din Scandinavia, care se consideră a fi avangarda democrației vestice.

“Raportul Parlamentului European a mai insistat și asupra faptului că ”homosexualitatea ar trebui predată în grădinițe, ca fiind o formă a unei experiențe și cunoașteri”. Conform acestuia, se va extinde astfel conceptul de ”identitate sexuală” la copii. ”Diversitatea sexuală ar trebui să fie evidentă pentru copii. Ei trebuie să știe că este normal ca părinții lor să fie homosexuali sau lesbiene. ”

Comentariul meu: În Profeți se spune că, la sfârșitul zilelor, din cauza lipsei de corectare a omului (prin educație integrală), se vor manifesta în societate toate distorsiunile naturii. Mai mult, acestea vor fi considerate normale și implementate cu entuziasmul unei ”noi religii”. Ne stau în față încă și mai multe distorsiuni ale materialului societății. Egoismul nostru exagerat, pe care nu reușim să-l reformăm, capătă forme mutante.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed