Intrebari Privitoare La Economie, Guvern si Scopul Vietii

Intrebare: Ca raspuns la postarea Economics Done By The Balance Formula, acolo apare o alta dimensiune, cu privire la resurse. Oprirea utilizarii resurselor neregenerabile cum ar fi petrolul va contribui la extinderea disponibilitatii acestei resurse. Insa ea ramane o resursa finita. Se pare ca pentru a face acest argument mai puternic, avem nevoie sa aratam ca va dura foarte mult pana cand resursele care le vor inlocui, sa devina accesibile.

Raspuns: Noi nu trebuie sa economisim, ci doar sa folosim toate mijloacele pentru o economie echilibrata care sa aiba necesitati rezonabile.

Intrebare: Care este rolul guvernului pentru generatia urmatoare?

Raspuns: Noi trebuie sa educam masele spre mediul corect (diseminare) iar ei in schimb vor cere schimbari guvernului.

Intrebare: De ce vorbim despre imbunatatirea vietii pe Pamant prin garantia reciproca, etc? Nu este scopul creatiei sa progreseze dincolo de viata fizica de pe Pamant si sa intre in unitatea spirituala? Nu ne va adanci mai mult pacea din lume intr-o stare de vis pe care sa o percepem ca realitate?

Raspuns: Asta se intampla pentru ca pentru 99% din populatia lumii, imbunatatirea vietii inseamna scopul vietii. Si doar pentru 1%, aceia care au un punct in inima, embrionul sufletului, este scopul vietii de a revela lumea superioara. Insa daca ne unim ca Galgalta Eynaim si AHP , noi revelam lumea superioara impreuna.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: