Izolarea este un eșec

Opinie ( Nikolai Kashcheev, Director Senior , Șef al Departamentului Corporate , Promsvyazbank , Rusia ) „Lumea este astăzi la un punct de cotitură, nu în favoarea  sistemelor care continuă să trăiască în conformitate cu legile tradiției. Direcțiile, tendințele se schimbă. Acum, progresele se realizează numai prin eforturile comune ale oamenilor din întreaga lume.

„Fructele acestui progres sunt folosite cu succes doar pentru că tehnologia și cunoștințele curg de la un laborator la altul, de la o țară la alta. Aceste tendințe vor continua să lucreze la crearea economiei orizontale globale.

„Pentru ca aceasta să treacă în mod efectiv de la sistemul de apărare sau de laboratoare științifice în viața noastră de zi cu zi, este nevoie de următoarele : a) sistemul capitalist , bazat pe profit și b ) globalizarea, când eforturile pot fi concentrate, în timp ce sunt distribuite.
„Aceasta funcționează în finanțe prin aprovizionarea mulţimii și finanţarea mulţimii. Fiind închise, vom eșua, ceea ce s-a întâmplat deja astăzi la mai multe economii învechite care pot servi ca un avertisment.

Comentariul meu: Cel mai important lucru este să înțelegem că doar unitatea ne poate conduce la urmatoarea etapă de dezvoltare. Iar unitatea ar trebui să fie nu capitalistă , ci altruistă . Dar această înțelegere va veni treptat.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: