“Migrația nu este o soluție” (Linkedin)

Noul meu articol pe Linkedin “Migrația nu este o soluție

O imagine sfâşietoare a unui bebeluș predat de părinții săi trupelor americane (dar de atunci s-a reunit cu tatăl său), Airbnb oferind să găzduiască 20.000 de refugiați afgani fără taxe, Europa temându-se de un alt val de migrație dintr-o țară musulmană, și SUA dezbătând dacă și câți refugiați afgani ar trebui să ia, toate acestea indică neînțelegerea noastră asupra etniei, culturii și credinței. În loc să ne gândim ce să facem cu refugiații, ar trebui să planificăm și să desfășurăm programe pentru a ajuta oamenii indigeni să prospere în țările lor indigene și în cultura și credința lor indigenă.

Vedem deja că migrația a milioane de musulmani în Europa nu a fost bună pentru europeni. Nu există integrare între culturi, nu există dorința de a învăța unii de la alții, iar migranții nu au dorința de a se uni în noul lor mediu, ci de a-și construi țările vechi în cele noi, ignorând dorințele gazdelor lor și adesea patronând ca și cum ar fi fost îndreptățiți să controleze pământul.

Această întâlnire forțată a civilizațiilor nu creează altceva decât ciocniri care produc neîncredere și ură. Sunt pentru frăție între toți oamenii. Cred că este o necesitate, mai ales astăzi și cred că realizarea ei va rezolva toate problemele noastre. Dar există o modalitate corectă de a cultiva frăția și există o cale greșită și, în acest moment suntem în totalitate pe calea greșită.

Ceea ce facem este integrarea forțată și acest lucru nu va funcționa niciodată. Fiecare țară și fiecare națiune are propriul său loc indigen pe Pământ. Pe propriul său pământ, fiecare națiune ar trebui să își cultive cultura și să trăiască prin ea.

Comunitatea internațională ar trebui să sprijine națiunile care au nevoie de ea pentru a prospera la locul lor, nu pentru a le transfera în țări în care vor fi străini, unde vor perturba viața localnicilor și vor lupta pentru a-și menține propriile tradiții. Asta va face pe toată lumea nefericită. Odată ce am atins stabilitatea, în care fiecare națiune se așază sub propria sa viță de vie și sub propriul său smochin, ca să spunem așa, putem începe să le integrăm treptat și cu grijă.

Dacă vrem să evităm astfel de imagini dureroase din care am văzut prea multe în ultimii ani, ar trebui să ne schimbăm mentalitatea de la încurajarea migrației la cultivarea respectului pentru toate culturile și credințele indigene. Toți vom beneficia de diversitatea crescută și solidificată, atât timp cât o vom face pe baza respectului și a frăției între toți oamenii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed