Militanții sunt pe drum spre Uniunea Europeană

În Știri (pravda.ru) „Analiștii își bat capul cu privire la fenomenul afluxului masiv de refugiați în UE. Puncte de vedere cu privire la cauzele acestei catastrofe umanitare sunt multe. Jurnalistul bulgar, bloggerul Plamen Paskov, difuzat de Pravda.Ru, a prezentat opiniile sale în această privință. Expertul consideră că „refugiații sirieni” – sunt o operațiune organizată pentru transferul de militanți în UE.

„Ceva teribil se întâmplă acum pe harta Europei…”

„… Ei sunt numiți oficial refugiați sirieni ,dar… cel putin 80….90 la sută nu sunt sirieni…

Acești „refugiați sirieni”- au venit în principal din aproximativ 25 de țări.

„Dar toată mass-media continuă să insiste, și în unanimitate să-i numească refugiați sirieni, pentru a trezi simpatia și compasiunea, dorința de a ajuta, de a-i absorbi, de a-i adopta…”

„Aceștia nu sunt refugiați ci militanți – calul troian al unei armate invadatoare.”

„În primul rând, aceste persoane sunt musulmani suniți. În al doilea rând, 90% dintre ei sunt bărbați, chiar dacă, în Islam nu se obișnuiește să se renunțe la familie. În al treilea rând, 90% dintre ei au vârsta de 35 de ani sau sub aceasta. Nu din această cauză bărbații tineri, sănătoși și puternici fug și-și abandonareză familiile? …”

„Cei mai mulți dintre ei au telefoane mobile scumpe. Ocazional, ies la iveală fotografii și clipuri video în care aceștia sunt îmbrăcați în uniforme și dețin arme. Acestea sunt persoane cu experiență de luptă. Iar acum intră in Europa sub pretextul nenorocirii și al mizeriei.

„Toate aceste persoane au renunțat la documentele lor în țările lor și au intrat prin frontierele Uniunii Europene, fără documente. Dar cu toate acestea trec prin Turcia, care este un stat polițienesc în care legea și ordinea sunt menținute rigid. Traseul lor trece prin capitala Ankara, nu prin Bosfor sau Anatolia, caz imposibil pentru ei, mai ales în astfel de fluxuri imense ca acesta.”

„Acest lucru înseamnă că, Turcia ajută acest proces de a trimite grupuri în Europa, cu ajutorul poliției și a gărzilor de frontieră. Potrivit informațiilor primite de la serviciile secrete siriene, America colectează acesti războinici din 82 de națiuni și îi pregătesc în taberele lor din Libia, astfel încât aceștia sunt pregătiți ca si combatanți.”

„Din taberele de refugiați adevărați, Turcia îi alege numai pe musulmanii de care are nevoie. Acolo, în nici un loc nu sunt creștini, chiar dacă numai în Turcia există mai mult de două milioane de refugiați creștini. Nu este clar ce s-a întâmplat cu 2,5 milioane de creștini, dar nici unul dintre ei nu se regăseste în Europa.”

„Ei vor doar să meargă în Germania, ceea ce indică în mod clar faptul că acest lucru este organizat și condus.”

„Tuturor refugiaților” li s-a plătit la apariția lor în Bulgaria, nu mai puțin de 3.000 de euro, și aceștia mai aveau aproape 12.000 de dolari sau euro în buzunarele lor. Aceștia nu sunt oameni săraci care fug de ororile războiului, ci sunt finanțati generos.

„În Europa creștină curge o mulțime imensă de suniți musulmani, Salafis și Wahhabi. Creștinii, Alawii, șiiții sau alte ramuri ale Islamului nu vin.”

„De ce nu cer ei refugiu în Iordania, în Arabia Saudită, care sunt națiuni potrivite pentru ei cultural, etnic și religios? Nu! Ei au nevoie de Europa. Acesta este doar începutul; pregătesc terenul pentru cucerirea armatei ISIS”

Comentariul meu: Conspirație? Un plan pentru distrugerea Uniunii Europene sau a Europei, în general? Vedem acest lucru ca o punere în aplicare a programului Creatorului, dominația Islamului în ultimile zile ale lumii noastre egoiste, cum a fost prezis în sursele noastre. După aceea, perioada de schimbare va începe și tot ceea ce a fost scris cu mii de ani în urmă va începe să se materializeze în ordine și la timp.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: