Naturale si omenesti – situatiile critice de urgenta provocate, sunt in crestere

Stiri (dupa Vladislav Bolov, seful Ministerului de Urgenta din Rusia) : “Schimbarile climaterice observate in ultimii zeci de ani pe teritoriul rus au dus la o posibilitate crescuta a unui fenomen extrem care provoaca situatii, naturale si tehnologice, critice urgente.

Afluxul anual de astfel de fenomene, considerand statistic dispersia lor, se ridica la aproximativ 6% si aceasta tendinta nelinistitoare se presupune ca va continua. Conditiile climaterice in Rusia se schimba destul de semnificativ si vor continua sa se schimbe.

Schimbarile climaterice sunt caracterizate de o temperatura mai inalta substantial in anotimpurile reci, sporind vaporizarea si micsorand precipitatiile, seceta apare mult mai des, iar schimbarea anotimpurilor este alterata.”

Comentariul meu: Si cel mai important, nu exista niciun fel de dispozitive tehnologice externe care sa poata usura aceste lovituri.Numai daca oamenii se transforma in interior, nu conteaza cat de ciudat si de irelevant poate suna referitor la fenomenele externe, numai atunci vor fi capabili sa aduca clima si intregul sistem inapoi in echilibru.

Mai mult decat atat, acest echilibru se va produce in raport cu omul, fiindca el este punctul central si cel care reglementeaza sistemul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: