New Life # 1243 – Locul Umanității În Echilibrul Ecologic

New Life # 1243 – Locul Umanității În Echilibrul Ecologic

Dr. Michael Laitman în conversație cu Oren Levi

Umanitatea trebuie să controleze întreaga natură ca o mamă înțeleaptă, cu inimă bună. Potrivit potențialului nostru, suntem cele mai înalte creaturi, dar toate fenomenele rele pe care le vedem în lumea de astăzi sunt rezultatul egoismului uman. Fiecare fenomen din natură, fie el bun sau rău, este rezultatul gândurilor și atitudinilor oamenilor. Răul se exprimă atunci când luăm pentru noi înșine mai mult decât ceea ce avem nevoie, pentru a domina toată lumea. Dacă am învăța să ne raportăm bine la alți oameni, nivelul mineral, vegetativ și animat din natură ar fi, de asemenea, echilibrat.

Oamenii trebuie să înțeleagă că natura este globală și integrală iar ei au puterea de a aduce totul la corectare. Echilibrul înseamnă a lua de la natură doar ceea ce corpurile noastre au nevoie pentru a trăi, orientându-ne

spre dezvoltarea spirituală. Viața spirituală înseamnă a învăța cum să ne conectăm cu iubirea și preocuparea unuia față de celălalt până când vom fi cu toții ca o singură persoană cu o singură inimă. Aceasta ne va conduce la conștientizarea unei vieți eterne și perfecte la nivelul unei naturi globale, infinite și divine.

Din „New Life # 1243 – Locul umanității în echilibrul ecologic” de la KabTV, 20/05/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed