Nu este necesar să se creeze locuri de muncă noi

Opinie (de la CNN) “Politicile de austeritate ”eșuate” trebuie înlăturate și toată atenția ar trebui îndreptată către crearea de locuri de muncă noi, au spus reprezentanții sindicatelor internaționale, în timpul unei reuniuni a liderilor globali, marți, la Paris.

“Membrii Confederației Internaționale a Sindicatelor, au luat cuvântul în cadrul Forumului Organizației pentru Dezvoltare Economică și Cooperare (OECD), afirmând că omenirea trebuie să-și schimbe preocuparea, deoarece măsurile dure de austeritate nu au fost capabile să scoată din recesiune națiunile răvășite ale euro-zonei.

“Richard Trumka, de la uniunea AFL-CIO din S.U.A., a spus că austeritatea ”a dat greș total și definitiv”, distrugând milioane de slujbe, împingând în recesiune economiile și distrugând șansele de revenire.

“Ea a creat ”o generație pierdută” de tineri, pe care economiile și societățile nu și le pot permite, a adăugat acesta.

“Secretarul general Burrow a cerut investiții de 1 trilion de euro în infrastructură, în scopul de a se crea locuri de muncă și a se combate criza financiară.

“Sondajele organizate de sindicate și prezentate la conferință, au arătat că șapte state – Belgia, Canada, Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și SUA – susțin, cu o mare majoritate, investițiile în educație, cercetare și noile tehnologii.”

Comentariul meu: Nici o activitate nu va ajuta la reducerea șomajului. Fabricile care s-au închis deja precum și afacerile similare care se vor închide în viitorul apropiat, nu erau necesare. Este necesar să direcționăm oamenii spre un alt domeniu de activitate: corectarea naturii noastre egoiste, la conectarea mutuală corectă, prin metoda educației integrale. Aceasta va genera milioane de locuri de muncă, va angaja toate straturile societății și va crea o atmosferă bună.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: