O boală care se vindecă

De ceva timp ne aflăm într-o criză pe scară largă care afectează toate domeniile vieții noastre. Toate modurile de viață obișnuite s-au prăbușit în fața ochilor noștri și acum trebuie să construim o realitate nouă.

Nu suntem încă capabili să oprim această criză și să o transformăm în schimbări pozitive. Nu putem nici să ne întoarcem la vechiul stat, nici să mergem mai departe către un nou viitor bun. Nu avem deloc control asupra acestei situații și, prin urmare, este foarte devreme să vorbim despre sfârșitul acestei crize.

Până acum, nu suntem conștienți de ceea ce trecem. Deși întreaga omenire trăiește în condițiile pandemiei coronavirusului de șase luni, încă nu înțelegem de ce s-a întâmplat, de unde a venit sau cum poate această lovitură să fie înmuiată sau chiar eliminată. Încă nu este clar cum va fi noua lume a erei post-coronavirus.

Este prea devreme pentru a vorbi despre viitor dacă nu înțelegem prezentul, care nu aduce bucurie, ci mai degrabă aduce noi restricții și lovituri. Dacă le-am putea înțelege, am vedea o lumină la capătul tunelului. Cu toate acestea, nu există încă niciun semn de lumină. Nici nu înțelegem întunericul în care ne aflăm.

Chiar înainte de coronavirus, lumea era în criză și s-a vorbit despre un război mondial iminent sau despre dezastre de mediu. Situația a fost foarte problematică, la urma urmei, nu am știut ce să facem cu tânăra generație, cu șomerii. Au fost o mulțime de probleme și nu era clar unde mergea totul, ca o persoană care nu știe ce boală are, dar reușește să injecteze analgezice și să existe cumva.

Prin urmare, nu am recunoscut încă răul situației noastre suficient pentru a putea ieși din ea. Suntem ca o persoană care suferă de durere, dar nu știe încă ce este în neregulă cu el, care este cauza bolii sale și cum poate fi vindecată.

Trebuie să colectăm toate datele disponibile, să analizăm tot ceea ce face omenirea de mii de ani și să încercăm să înțelegem ce se întâmplă societății, oamenilor, țării și întregului Pământ în general. Unde putem găsi, dacă nu o soluție, atunci măcar o explicație a ceea ce se întâmplă?

Virusul ne lovește la nivel biologic și, de asemenea, la nivelul societății și al familiei. Prin urmare, trebuie să încercăm să înțelegem tendința: de ce ne tratează natura astfel și ce putem face pentru a nu ne ascunde de acest tratament, ci pentru a ne vindeca pe noi înșine.

Care este scopul coronavirusului care a lovit societatea atât de greu , familiile, copiii și toate sistemele noastre și a paralizat jumătate din lume? Pentru a găsi o soluție, trebuie să știți de unde a apărut virusul, în ce scop și ce să faceți pentru a atenua această lovitură și a-i vindeca consecințele.

În fiecare boală, există o parte din recuperare, fiecare boală vindecă. Trebuie să vedem la ce ne conduce coronavirusul și să încercăm să ajungem noi înșine la această stare sănătoasă. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegem această lovitură la toată profunzimea sa pe toate scările. Există o forță în spatele ei care nu vrea doar să ne bată, ci vrea să ne vindece de o boală gravă.

La urma urmei, chiar înainte de coronavirus, lumea aluneca treptat în prăpastie și nu era clar cât timp îi mai rămăsese. Era evident că natura ne pregătea o lovitură serioasă. Pur și simplu nu mă așteptam să fie un virus, ci mă așteptam la un fel de răsturnări sociale, la dezastre naționale sau de mediu sau la un cutremur care să zguduie întregul pământ. Sau globul ar putea să se abată ușor de la traiectoria sa în spațiu și să pună în pericol toată viața.

Situația ar fi putut fi mult mai gravă decât o epidemie de coronavirus. Comparativ cu ceea ce s-ar fi putut întâmpla, coronavirusul este ca o răceală ușoară. Din fericire, natura și Creatorul nu au folosit metode mai rigide. La urma urmei, natura are un scop – să ne conducă la conexiunea corectă. Trăim într-o perioadă în care Tora trebuie implementată în mod clar în fața tuturor oamenilor.

Coronavirusul este cea mai mică lovitură care vine din dragoste și îndurare pentru oamenii care nu își înțeleg viața. Trebuie să înțelegem de ce am ajuns la astfel de lovituri. De ce nu auzim primul avertisment al unui părinte, precum copiii buni, pentru a ne schimba comportamentul și a trăi bine, pentru a primi cadouri în loc de pedeapsă?

Nu auzim avertismentele naturii că ar trebui să fim mai integrați și să ne tratăm bine. Prin comportamentul nostru, determinăm comportamentul naturii, îl împiedicăm să devină un sistem global și să intre în echilibru. Aruncăm natura dezechilibrată și, prin urmare, este clar că omul este destinat să sufere mai mult decât oricine altcineva. Într-adevăr, vine lovitura; acesta nu este încă sfârșitul pandemiei și nici nu este începutul ei.

Natura nu va da înapoi. Trăim o nouă eră de corectare generală. Astfel, nu ni se va permite să trăim în pace câteva zeci de mii de ani. Zi de zi, vom dezvălui că continuăm să coborâm în jos. Natura ne arată cât de mult ne opunem, ne urâm reciproc și ne respingem. Toată lumea se gândește doar la sine și nu putem continua așa!

În primul rând, trebuie să înțelegem această cerință a naturii. Trebuie să ne educăm pentru a deveni mai apropiați unul de celălalt până ajungem la unitatea completă: în țară, în familie, între părinți și copii. Trebuie să învățăm să ne conectăm și, dacă nu, natura nu va înceta să ne bată.

Din „Femeile în lumea nouă” KabTV, 30.08.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: