O prognoză pentru 2022

527.11Anul 2021 se incheie. Suntem în pragul anului 2022 și toată lumea vrea să știe ce va aduce Anul Nou. Vom avea răgaz de la problemele care ne-au lovit recent?

Anul 2021 a creat un decalaj imens în viața multor oameni, a adus temeri, incertitudine, schimbări catastrofale în natură, economie, sănătate și în toate domeniile vieții. Cum poți transforma toate aceste schimbări într-un punct care va aduce o viață nouă?

Trebuie să înțelegem că, dacă vrem să întoarcem cursul dezvoltării și să-l direcționăm către un nou curs, trebuie să percepem tot ceea ce se întâmplă ca pe o tânjire de conexiune unul cu celălalt. Depășirea tuturor problemelor și a tuturor necazurilor care ne apasă viața este posibilă doar dacă suntem din ce în ce mai uniți. Și apoi vom vedea că aceasta este o soluție universal pentru toate problemele posibile.

Dacă ne simțim mai aproape și ne ajutăm unii pe alții, oprim ura și războaiele şi facem totul pentru a fi împreună ca un singur om cu o singură inimă, atunci vom ieși din toate adversitățile și problemele cu un mare câștig.

Pur și simplu trebuie să mergi și să o faci. Nu cunosc o singură tehnică, religie sau credință din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre care să necesite orice altceva. Trebuie să ne dăm seama despre ce au vorbit atât de mulți oameni, profeți, personalități mari și lideri spirituali de-a lungul istoriei omenirii. Dacă facem asta, cu siguranță vom avea o viață bună.

Există abundență în lumea noastră; nimic nu lipsește, dar luăm resurse naturale, apă și aer de pe pământ și transformăm totul în otravă, pentru că folosim totul doar de dragul profitului, armelor și dușmăniei împotriva cuiva. Trebuie să ne schimbăm atitudinea față de natură, față de societate. Dacă fiecare dintre noi își dorește acest lucru, atunci îi vom obliga pe liderii lumii – chiar și pe cei care sunt împotriva lui.

Realitatea de astăzi pare extrem de complexă. La ce te poți aștepta de la 2022? Dacă nu schimbăm această stare, va fi și mai rău. Din păcate încă nu văd alte perspective. În ciuda faptului că omenirea devine mai inteligentă an de an în inginerie, tehnologie și medicină modernă, nu știm cum să folosim toate acestea corect pentru viața unei persoane obișnuite. Aceasta e problema.

Și toate acestea pentru că nu stabilim relații între oameni. Se pare că toată lumea se simte ca un individualist, separat de ceilalți și nu îndatorat față de ei. Și deși populația lumii a crescut la câteva miliarde de oameni, toată lumea suferă numai din cauza asta.

Compania farmaceutică Pfizer prezice că va trebui să luptăm cu epidemia de coronavirus până în 2024. La ce ne putem aștepta atunci în 2022 dacă luăm în considerare problemele suplimentare de la schimbările climatice, colapsul economiei și toate domeniile vieții din lume? Toate aceste probleme vor continua: dezastre naturale, explozii vulcanice, cutremure și încălzirea globală extremă pe care noi o provocăm.

Această încălzire globală eliberează tot felul de viruși dăunători pe pământ, mulți dintre ei împotriva cărora ne va fi foarte greu să luptăm, dacă vom putea. Toate acestea sunt la orizont, dar putem anula toate acestea și putem preveni aceste probleme. Cu toate acestea, soluția nu constă în domeniul tehnologiei, al medicinei sau al produselor farmaceutice, ci doar în domeniul relațiilor umane.

Prin corectarea relațiilor dintre oamenii obișnuiți și țări, avem ocazia să oprim toți virușii dăunători: atât cunoscuți, cât și necunoscuți încă și să-i lăsăm acolo unde sunt acum, fără a-i lăsa să apară, să se dezvolte, să se înmulțească și să intre în noi. Totul depinde doar de relația dintre oameni.

Cineva se poate întreba: „Care este legătura dintre economie, climă și relațiile umane?” Faptul este că omul se află la cel mai înalt nivel dintre tot ceea ce există în natură, dintre toate nivelurile ei: mineral, vegetal, animal și uman. Și cu atât mai mult când umanitatea atinge un nivel înalt de dezvoltare, așa cum a făcut-o la sfârșitul secolului al XX-lea și începutul celui de-al XXI-lea.

Putem face totul! Avem tehnologii înalte, arme puternice și medicină modernă. Dar în relațiile dintre oameni suntem într-o stare mult mai proastă decât cei mai primitivi oameni care au trăit cu mii de ani în urmă. Și trebuie să îmbunătățim acest domeniu.

Din KabTV “Lume” 12/21/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: