O viață nouă # 1253 – Imigrația către Israel în era coronavirusului

O viață nouă # 1253 – Imigrația către Israel în era coronavirusului

Dr. Michael Laitman în conversație cu Oren Levi

În perioada coronavirusului, este evident ca evreii să se gândească la imigrația în Israel, deoarece nu se simt în siguranță în străinătate, iar afacerile se prăbușesc. Evreii se găsesc în cea mai sigură poziție din Israel, chiar și sub aspectul educației copiilor.

Națiunea este dedicată fiecărui evreu din lume, la fel cum părinții sunt in legatura cu copiii lor. Casa tuturor este aici. Nu au alt viitor. În fiecare națiune din întreaga lume, evreii vor fi întotdeauna străini.

Statul trebuie să se pregătească pentru absorbția corectă a evreilor, nu așa cum s-a făcut în valurile anterioare de imigrare. Ceea ce ne lipsește este educația din dragoste, educația care recunoaște că toți suntem o singură națiune, în ciuda diviziunilor și diferențelor dintre noi.

Trebuie să revenim la doctrina iubirii și la principiul „Îți vei iubi aproapele ca pe tine însuți” (Leviticul 19:18), astfel încât să nu ne descurajăm și să nu ne criticăm unii pe alții.

Coronavirusul invită la deschiderea unei noi pagini din istorie. Arată că depinde de noi să comunicăm prin conexiuni ale iubirii. O bună absorbție a imigranților va fi astfel încât toată lumea va trăi aici pașnic și vom fi un exemplu global. O persoană care va imigra aici din străinătate se va simți ca și cum ar fi înfășurată în mâinile unei mame iubitoare.

Din „Noua viață # 1253 – Imigrația în Israel în era coronavirusului” din KabTV 15/06/20

 VideoPlay Now | Download    AudioPlay Now | Download

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed