O viata noua nr. 1269 – Cetățeanul și conducerea într-un stat corectat

O viata noua nr. 1269 – Cetățeanul și conducerea într-un stat corectat

Dr. Michael Laitman în conversație cu Oren Levi

Într-o lume corectată, un cetățean ar trebui să simtă statul ca o familie, pe care rudele sale înțelepte o gestionează. Astăzi există tulburări în toată lumea, deoarece lumea este gestionată de forța ego-ului. Liderii împart astăzi națiunea pentru a slăbi și controla oamenii și pentru a se gândi la propriul scaun.

Este imposibil să schimbăm sentimentul de deconectare între public și elita conducătoare, cu excepția cazului în care fiecare cetățean și toți împreună învățăm cum să ne conectăm. Dacă toată lumea simte grijă și responsabilitate reciprocă, nu ne va fi frică sau îngrijorare pentru nimic. Căldura, dragostea și legătura dintre oameni vor atrage sprijin din natură, care este, de asemenea, una. Într-o stare în care oamenii trăiesc ca o singură familie conform principiului „iubește-ți prietenul ca pe tine însuți”, fiecare cetățean îi acceptă pe ceilalți ca pe frații săi.

Dacă națiunea se conectează în acest fel, conducerea va fi forțată să meargă împreună cu ea. Statul Israel va deveni un sistem grijuliu, unificat și atunci oamenii vor simți că există o inovație globală aici, care merită replicată și va dori să se apropie, iar neliniștile din lume vor scadea.

Din emisiunea de pe  KabTV „O viață noua nr. 1269 – Cetățeanul și conducerea într-un stat corectat”, 20.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: