O viață nouă nr. 1287 – Provocarea învățării la distanță

O viață nouă nr. 1287 – Provocarea învățării la distanță

Dr. Michael Laitman în conversație cu Oren Levi și Tal Mandelbaum ben Moshe

Învățarea la distanță pune profesorii sub o mare presiune pentru a acoperi materialul, în timp ce elevilor le este greu din cauza numeroaselor distrageri. Profesorii și administratorii trebuie să se întrebe cum să facă studiile să pară mai importante în ochii copiilor. Părinții trebuie să vadă studiile copiilor lor ca fiind foarte importante și, de asemenea, să ia parte la ele, de exemplu, descriind profesorii ca regi și regine. Companiile de telefonie mobilă ar trebui să deconecteze telefoanele în timpul orelor de școală.

Trebuie să aranjăm sistemul educațional în mod diferit, astfel încât profesorii și elevii să lucreze împreună, integrându-se și împărtășind reciprocitatea și conexiunea. Studiul trebuie făcut în grup și ar trebui să includă multe exerciții și activități, astfel încât elevii să rămână concentrați. Pot fi organizate competiții în care copiii sunt împărțiți în două grupe pentru a-i încuraja și motiva.

Trebuie să luăm probleme din viața de zi cu zi, din familie și din ceea ce se întâmplă în țară, lucruri cu care copiii sunt familiarizați și să lucrăm la ele ca parte a materialului de studiu. Aspectul social este important și pentru elevi, așa că trebuie să stabilim comunicarea corectă între ei în timpul lecției. Avem astăzi ocazia să schimbăm cu adevărat sistemul de învățământ învechit și să participăm la construirea omului.

Din „Noua viață 1287 – Provocarea învățării la distanță” KabTV, 06.11.2020

 VideoPlay Now | Download    AudioPlay Now | Download

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: