O viaţă nouă nr. 633 „Guvernarea Corporațiilor Internaționale”

În ziua de azi, corporațiile sunt mai puternice decât guvernele; acestea conduc lumea de fapt. Dominaţia corporațiilor ne ajută să observăm că lumea întreagă este conectată și sunt toți că o singură națiune.

Garanția reciprocă negativă (Arvut) este modul conexiunii dintre oameni în zilele noastre: conectați, dependenți dar înstrăinați. Corporațiile sunt de fapt un tip de guvernământ internațional care conduce lumea înainte și înapoi. Chiar dacă ar exista beneficii economice pentru europeni din aceste înțelegeri, Statele Unite ale Americii le-ar controla. Europa se îndreaptă, până la urmă, spre haos; SUA a orchestrat pătrunderea imigranților aici. Americanii vor haos.

Europa va simți că îi este ștearsă cultură și va ajunge să se confrunte cu adevărul; ne prăbușim și trebuie să învățam cum să conectăm unul cu celălalt. Europa este Babilonul modern. Israel îi va învață cum să formeze conexiuni deasupra tuturor diferențelor. „Si îți vei iubi aproapele ca pe tine însuţi” (Leviticus 19:18) deasupra tuturor, între oricine, oamenii tuturor națiunilor, religiilor și culturilor.

Din emisiunea de pe Kab TV „O viaţă nouă nr. 633 Guvernarea Corporațiilor Internaționale”

Linkuri in limba engleza

Video: Play Now | Download Audio: Play Now | Download

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed