O viaţă nouă nr. 641 – Violentă și Incitabilitatea pe Internet

Rezumat

Ce se întâmplă pe internet reflectă ceea ce se întâmplă în societatea umană, dar o bătălie virtuală e de preferat uneia fizice. Cu cât recunoaștem mai repede că suntem animale răutăcioase, cu atât mai repede putem avansa la corecția naturii umane.

Internetul va determină viitorul umanității, nu organizațiile arhaice că ONU sau UNESCO. Persoane aparent civilizate, fac orice nebunie pe internet și în viitor vor descoperi tehnici de eliminare a popoare întregi cu ajutorul internetului.

Azi, o „Scoala pentru martirul tânar” este dirijată pe internet, în viitor ei vor arată cum să construiești o bombă atomică. Lucrurile rele se răspândesc mai repede decât cele bune pe internet din cauza ego-ului nostru, răul ne aduce beneficii. Pe viitor, internetul va deveni atât de neplăcut, imoral și inacceptabil încât vom înțelege că reprezintă o radiografie a răutății din noi.

Asta va duce la dobândirea corecției naturii umane, corecția răutății dintr-o persoană și vom învață cum să comunicăm bine cu toată lumea. Oamenilor le place să privească răul, atmosferă noastră conține răutate, ură și violentă. Internetul ne ferește de vărsare de sânge și de fapt acesta este educatorul oamenilor, nu școlile. În viitor, internetul ne va ajută să ne schimbăm natură și să ne înțelegem cu toată lumea prin conexiune, simpatie și iubire.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed