O viaţă nouă nr. 642 – Tinerețea și violentă pe internet

Dr. Michael Laitman în conversaţie cu Oren Levi şi Nitzah Mazoz

Rezumat

De ce sunt copiii și adolescenții imediat atrași de ce este negativ în cultură? De ce? Pentru că este compatibil cu natura lor. Copiii din ziua de azi sunt chiar indiferenți față de părinții lor și au că drept mamă și tata jocurile online de pe internet.

Noi suntem cei care am construit acest fel de lume pentru ei, așa că de ce să ne plângem lor? Tentațiile pe internet funcționează mai puternic asupra tinerilor decât asupra adulților pentru că adolescenții sunt ușor de influențat. Dacă un copil este învățat că scopul vieții este să omoare evrei că să ajungă în rai, atunci asta va face. Am putea vedea copii de șase ani pe biciclete scoțând o armă și împușcând evrei.

Îndemnul spre violentă al arabilor va duce de asemenea la violenţă împotrivă evreilor. Lumea de mâine va fi mult mai violentă și asta se poate vedea în atitudinea schimbată asupra imigranților din Europa.

Înțelepciunea Cabala sugerează o soluție: Corecția răului naturii umane între evrei va calma lumea. Este vorba despre un sistem special pentru a schimba natura omului. Nu e vorba de a judecă omul ci de corecția sursei răului. Haideți să ne gândim la genul de viitor pe care îl pregătim pentru copiii noștri și să nu permitem să continue deteriorarea această.

Din emisiunea de pe Kab TV „O viaţă nouă nr. 642 – Tinerețea și violentă pe internet” din 01.11.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: