O viaţă nouă nr.645 – Războiul Ideologic

Dr. Michael Laitman în conversaţie cu Oren Levi şi Niţah Mazoz

Rezumat

De unde își extrage puterea ideologia Islamică?Ce fel de viitor oferă lumii și ce fel de viitor putem noi să oferim lumii în contrast, confom înțelepciunea Cabalei?

Această este o problemă cu rădăcini din zilele lui Abraham și a fiului sau Işmael, acum aproape 4000 de ani.

Arabii se văd înrudiți cu popoarele antice care au locuit aici, dar din punct de vedere istoric nu există nici o legătură între ei. Își atribuie oameni sfinți și locuri sfinte și spun lumii că totul este Islam. Ei vor să răspândească Islamul peste tot în lume și ținta lor este să facă pe toată lumea să creadă în Dumnezeu. Promit Raiul oricui acceptă Islamul și acesta este motivul pentru care nu se tem de moarte. Ei plănuiesc să cucerească toată lumea, inclusiv China, India și Rusia și au răbdarea necesară să facă asta.

Conform surselor Cabaliste, Islamul se va ridica și aproape că va cuceri Creștinismul, dar în final se vor uni împotrivă Israelului. Totuși, noi avem o ideologie mai puternică, înțelepciunea Cabala; dacă ne conectăm la această vom fi salvați de orice suferința. Nu are niciun rost să ne contrazicem ci doar să ne conectăm între noi în iubire. Apoi vom schimba totul prin forță supremă. Cabala ne va da puterea interioară, și ne vom descurcă cu toții că niște marionete manevrate prin conexiunea dintre noi.   Până la urmă, ideologia „Iubeste-ți aproapele că pe ține insuti” pe care trebuie să o promovăm, va conduce lumea.

Din emisiunea de pe KabTV „O viaţă nouă nr.645 – Războiul Ideologic” din 08.11.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed