O viaţă nouă nr. 652 – Soluția la terorism în Europa

Dr. Michael Laitman în conversaţie cu Oren Levi şi Niţah Mazoz

Rezumat

Care este soluția pentru a depăși terorismul; cum este posibil să ajungem la  o adevărată Uniune Europeană și cum poate fiecare dintre noi să contribuie la procesul de vindecare a Europei?

Europa s-a umplut de imigranți musulmani. Este prea târziu acum să oprim declinul. Europa este îmbătrânită și obosită, și nu este pregătită să înfrunte spiritul tânăr răzvrătit islamic.

Doar conexiunea dintre semeni poate să îi ajute. Apoi, puterea conexiunii va opri forțele răului. Nicio putere, exceptând puterea conexiunii, nu poate neutraliza războaiele religioase care se vor forma în lume.

Uniunea Europeană nu a fost făcută din „Sa îți iubești aproapele că pe tine insuti” (Leviticus 19:18), ci din interese financiare. În primul rând trebuie să începem să învățam să formăm conexiuni în interiorul fiecărei națiuni și după aceea se va răspândi.

Merită să exersezi conectarea cu altcineva: zâmbește, fii atent, fii modest și învață de la alții, fii măreț și oferă un bun exemplu. Studiul zilnic al conectării cu altcineva trebuie să fie introdus de fiecare persoană în instituțiile educaționale, la muncă, la televizor și pe internet.

De ce îmbunătățirea relațiilor dintre oameni va opri terorismul? Deoarece conexiunea este mai puternică decât separarea.

Cea mai mare putere din natură, din care a derivat viața, este puterea conexiunii și a vieții. Asta este ce a creat totul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed