O zi a femeilor fericită!

Dr. Michael Laitman

De pe pagina mea de Facebook Michael Laitman 3/8/22

Astăzi, 8 martie, este Ziua Internațională a Femeii 2022. Aș dori să profit de această ocazie pentru a transmite cele mai bune urări tuturor femeilor din lume și să-mi exprim speranța că puterea feminină din lume va depăși forțele separării. Astăzi, în aceste vremuri tumultoase de agresiune și violență, avem nevoie disperată de puterea feminină a păcii și a întregirii.

Femeile dau viaţă; sunt originea a tot ceea ce există, ceea ce le pune în centrul creației. Prin urmare, rugăciunea unei femei pentru pace este mai eficientă în a obține rezultate pozitive.

Sper și mă rog ca puterea feminină să ne aducă mai aproape de forța dăruitoare din natură și împreună, conduși de femei, să ne ridicăm la un nivel de existență mai conectat.

Vă îndemn, femeilor, să faceți un efort pentru a depăși diviziunile care ne separă și sădeschideţi calea către unitate. Îi îndemn și pe bărbați să sprijine femeile în eforturile lor de a atinge acest obiectiv, pentru că toți vom beneficia de eforturile lor.

Împreună puteți crea o lume corectată, în care să trăim în pace, armonie și iubire unul față de celălalt. Dacă vă puteți uni inimile ca una, întreaga lume se va uni împreună cu voi.

Cu cele mai bune urări de succes.

La mulți ani de Ziua Femeii!

Femei care țin semnul internațional al Zilei Femeii în culorile ucrainenei la mitingul „Suntem alături de Ukraine” din Times Square, pe 5 martie 2022, în New York City. Ucraineni, ucraineni-americani și aliații s-au adunat pentru a-și arăta sprijinul pentru Ucraina și pentru a protesta împotriva invaziei ruse. (Fotografie de Ron Adar / SOPA Images/Sipa USA)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed