Pe punctul de a ieși din ultimul exil

49.04Ne aflăm într-o stare în care, după exilul succesiv din Babilon, Egipt și Persia, ne dăm seama de condițiile pentru ascensiunea până la ultimul grad, adică drumul de ieșire din criza globală actuală a întregii omeniri.

Acum, ciumele globale moderne se manifestă în fața întregii omeniri. Nu s-au manifestat încă pe deplin, dar deja începem să fim puțin conștienți de ele și simțim apropierea lor. „Tsunami” amenințătoare vin asupra noastră. Oamenii încep să înțeleagă ce Cutie a Pandorei au deschis cu acțiunile lor egoiste nebunești și necugetate.

Astăzi trebuie să punem în practică metodologia Cabala. Sunt fericit că am ceva de-a face cu asta și pot dezvălui și explica oamenilor ce suntem obligați să facem, în ce stare ne aflăm, ce fel de lume este aceasta și ce oportunități avem.

Mă bucur că putem descoperi noi înșine această tehnică precum într-un laborator și apoi să o prezentăm lumii întregi, să arătăm că este eficientă, să arătăm cum să lucrăm practic să devenim un exemplu pentru întreaga omenire și să o aducem la o stare a forței superioare adică la calitatea dăruirii și a iubirii, într-un mod plăcut, rapid, cât mai curând posibil.

KabTV „Am primit un apel. Istoria poporului evreu” 5/4/14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: