Privind în viitor

278.03În istoria dezvoltării umane a existat o anumită perioadă în care sufletele pe care le numim profeţi au existat atât în lumea noastră cât și în lumea spirituală, și astfel au descris viitorul umanității.

Cu toate acestea, ei l-au descris condiționat: „Dacă te comporți astfel, așa va fi, iar dacă te comporți diferit, va fi diferit”. Acest lucru pentru că libertatea de alegere rămâne și ei nu pot spune nimic sigur.

Adică pot vorbi despre anumite stări. Dacă acele stări sunt deja predeterminate pentru viitor și continuă doar să se desfășoare, atunci nu se poate face nimic pentru a le schimba. Este ca și în timpul unui război când un semnal este trimis prin toate canalele de comunicare către toate fronturile și către multe unități diferite, ordinele sunt trimise și nimeni nu poate opri nimic să se întâmple. Ei încep deja să intre în acțiune pe măsură ce timpul se desfășoară.

La fel este și în lumea materială, dacă am făcut mai jos anumite acțiuni, care au fost menite să ne aducă la gradul următor fie printr-o cale bună, fie prin una rea, dar am ales deja această cale în funcție de acțiunile noastre, ea trebuie realizată astfel. Apoi este lansată.

Dar până când se va desfășura în lumea noastră, ar putea dura încă cinci ani. Prevăzând datele începutului și sfârșitului războiului, Bătălia de la Stalingrad și alte evenimente, Wolf Messing se conecta pur și simplu psihologic la stratul informațional.

Sunt sigur că tot felul de unități speciale din toate țările au fost și sunt implicate în acest lucru. Există unități întregi care procesează această informație atât de mult cât o pot înțelege. Dar cu siguranță nu posedă metoda de a influența stratul informațional în sine. Pentru ei este ceea ce există de fapt. Ei își pot da lovituri energice unul altuia, dar nu sunt capabili să afecteze o schimbare a circumstanțelor prin aceasta. Pentru ei este ca destinul.

Mediumii subliniază că în această privință sunt fataliști, adică înțeleg viitorul atât de mult cât îl pot simți, cât de profund pot vedea această imagine, o referință temporală, adică primesc informații ca și cum ar arunca o privire în viitor— dar nu mai mult de atât.

KabTV „Am primit un apel. Cabaliști versus mediumi” 1407.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed