Protestele anti-austeritate ale mulțimii din România

În Ştiri (de la BBC News): „O multime de oameni au fost răniţi duminică, cand demonstranţii şi poliţiştii s-au ciocnit pentru a doua zi consecutiv în capitala Bucureşti.

„Mitingurile au început în sprijinul unui oficial care a demisionat în semn de protest împotriva reformelor sănătăţii.

„Dar au crescut într-o ostilitate larga faţă de politicile guvernamentale.

„Mai mult de 1.000 de demonstranţi au protestat în Piaţa Universităţii, în centrul Bucureştiului, duminică, scena a violenţei cu o noapte inainte. Demonstranţii au aruncat cu pietre în poliţişti, care din nou au răspuns aruncand cu gaze lacrimogene.

„Proteste paşnice au fost raportate într-o serie de oraşe din ţară duminică, inclusiv Cluj, Timisoara, Brasov si Arad, in care manifestanţii au cerut demisia guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

„Protestele urmează reducerilor de salarii, de beneficii şi a impozitelor mai mari, dar probabil catalizatorul a fost demisia popularului subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.”

Comentariul meu: Vom vedea astfel de evenimente mai des în 2012 in întreaga lume. Protestele vor forţa guvernele să înţeleagă că a sosit timpul, iar în loc de implementare a măsurilor „calmante”, este necesar sa se educe oamenii şi sa se schimbe de fapt structura societăţii din egoista in integrala, intr-o societate a consumului rezonabil.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: