“Punerea sub acuzare a Sistemului” (Linkedin)

Noul meu articol pe Linkedin “Punerea sub acuzare a Sistemului

A doua punere sub acuzare a președintelui Trump nu este doar a lui. Aceasta marchează prăbușirea întregului sistem, o prăbușire a Constituției. Aici trebuie să existe o întreagă revizuire, o reconstrucție a sistemului. Foarte curând, va deveni negreşit de clar că totul se destramă – lumea afacerilor, întreaga economie, întregul sistem monetar, societatea, sistemul judiciar, elaborarea politicilor, totul se va destrăma. America va trebui să închidă totul, să curețe totul și să se reconstruiască de la zero.

Nu mă îndoiesc că dominarea actuală a Stângii doar va întări Dreapta. Deși în prezent, Stânga pare mult mai intimidantă, iar oamenii se tem să-și spună părerea, rezultatul va fi un colaps general al sistemului și va începe tocmai cu Stânga.

Ceea ce vedem acum în America este ceea ce am văzut în Rusia sovietică. În cele din urmă, totul devine corupt, putrezit până la miez și totul se destramă. Când instituțiile devin disfuncționale, când legăturile dintre diferitele părți ale societății se dezintegrează fără reparații, totul se destramă.

Și ceea ce se întâmplă în America se va întâmpla peste tot. Aceste evenimente istorice vor cataliza schimbări dramatice în întreaga lume. Omenirea se apropie rapid de un punct al notei de plată, atunci când oamenii înțeleg că nu mai pot să meargă așa mult timp, gândindu-se doar la ei înșiși. Capitalismul nu va funcționa și nici socialismul sau comunismul.

Soluția nu va veni prin alegerea unei căi ideologice diferite, ci printr-o prăbușire generală care îi va determina pe oameni să-și dea seama că sunt dependenți fără speranță unul de celălalt. Acest lucru îi va forța pe oameni să construiască sisteme care, pentru prima dată în istorie, să răspundă cu adevărat nevoilor fiecăruia, mai degrabă decât doar celor din poziții de putere.

Mergem într-o nouă eră, o nouă generație, când oamenii înțeleg că, dacă lasă ego-urile lor să conducă vor distruge lumea, deci ei luptă nu unul împotriva celuilalt, ci împotriva propriilor ego-uri. Va fi o generație când nu va trebui să lucrăm atât de mult pentru viața noastră, dar va trebui să lucrăm mult la conexiunile noastre. În anii următori, oamenii vor petrece mai mult timp pentru a-și repara și îmbunătăți relațiile sociale, decât pentru locurile lor de muncă obișnuite; aceasta va fi noua necesitate.

Doar atunci când ne concentrăm pe relațiile noastre, vom putea „inaugura” noul sistem – sistemul social de guvernare, care nu va fi nici socialist, nici capitalist, ci un sistem social-economic, ai cărui indici măsoară conexiunile sociale, al cărui PIB măsoară expresii de solidaritate și a cărui monedă este contribuția la comunitate, oraș, stat și țară.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed