“Puteți descrie modul în care oamenii primesc și transmit informații?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Puteți descrie modul în care oamenii primesc și transmit informații?

Ne transmitem atitudinea pozitivă sau negativă unul altuia și, la fel, percepem atitudini pozitive sau negative unul de la celălalt.

Ceea ce transmitem, proiectăm și primim – interacțiunea și interferența dintre aceste unde – este ceea ce creează lumea noastră.

Astăzi, știința demonstrează un fenomen despre care înțelepciunea Cabala l-a discutat de mii de ani – că undele a două obiecte se sincronizează atunci când se întâlnesc pentru că se egalizează, şi se ciocnesc, se anulează reciproc și creează un efect distructiv.

Ce înseamnă asta în legătură cu viețile noastre, este că fiecare primim și transmitem informații și în consecință, ar fi înțelept să lucrăm la capacitatea noastră de a ne transmite atitudini pozitive unul altuia. Am deveni atunci și relativ protejați prin perceperea unei lumi pozitive, echilibrate și armonioase.

Bazat pe un videoclip „Cum ne transmitem valuri de atitudine unul la altul” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed