Refugiații: Ce se va întâmpla cu Europa? Partea a treia

Consimţind la schimbări
În acest moment, noi suntem martori ai începutului procesului: europenii au recunoscut că nu pot lăsa refugiații să se descurce singuri dar, în același timp, ei nu știu cum să se comporte cu ei.
Aceiași europeni, care de mii de ani, dacă nu mai mult, s-au ucis între ei și unde execuțiile de zi cu zi au fost un „teatru” pentru oamenii de rând, nu mai trăiesc ca în trecut; ei sunt în imposibilitatea de a rezista invaziei de refugiați.
Întrebarea este: „De ce?” Esecul in a acţiona este plin de pericole grave.
Vedem că natura ne obligă să ne schimbam structura noastră internă. Vom înțelege în cele din urmă și vom recunoaștem că avem nevoie de această schimbare. Vom fi de acord cu această stare de lucruri și vom dori aceste modificări ale naturii noastre. Numai atunci, vom începe treptat schimbarea.
Situația va ajunge la un nivel la care vom simți brusc că nu mai  vrem să ne întoarcem la egoismul nostru. Din contra, vom continua calea noastră spre corectare și în cele din urmă vom depasi limitele care ne despart. Acesta este un proces global și va dura până cand noi toți ne vom uni într-o familie și vom deveni  un întreg indivizibil.
Acest lucru se va întâmpla prin lovituri financiare și economice, numeroase amenințări, precum și o serie de dezastre naturale. Natura este dezechilibrata din cauza noastră, așa ca va pune presiune pe noi.
Până în prezent, nu am început construirea echilibrului și a unitatii, care ar trebui să fie in acord cu dezvoltarea evolutivă. De aceea, natura ne va forța să înțelegem situația în care suntem și să vrem o schimbare.
Ca urmare a numeroaselor dezastre, oamenii din lume vor realiza în cele din urmă și vor simti că poporul lui Israel știe soluția la această problemă. Apoi, vor apela la poporul lui Israel şi vor înainta această cerere. Acesta este momentul în care popurul Israel va dezvălui metodologia de corectare, numită înțelepciunea Cabalei, pentru toate națiunile. În esență, înțelepciunea Cabalei este arta și știința conectarii oamenilor.
Când va avea loc acest lucru, Israelul se va transforma în „Lumina pentru națiuni.”

Din KabTV  „O Viață Nouă” 8/27/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: