Roboții vor lăsa oamenii fără locuri de muncă

 În Știri ( de la Business Insider )” Schimbări mari vin pe piața forței de muncă, pentru care oamenii și guvernele nu sunt pregătiţi, crede Bill Gates.

„Vorbind la Washington , DC, centrul analitic economic Enterprise Institute, la 13 martie, Gates a spus că în termen de 20 de ani, o mulțime de locuri de muncă vor dispărea, înlocuite fiind de automatizarea software (” roboţii ” , în argou tech , deși Gates a folosit termenul de ” substituție software „).

„Aceasta este ceea ce el a spus :
” ” Înlocuirea software, fie că este vorba de şoferi sau chelneri sau asistente medicale …progresează . … Tehnologia în timp va reduce cererea pentru locuri de muncă, în special la capătul inferior al calificărilor . … 20 de ani de acum, cererea de muncă pentru o mulțime de calificări va fi semnificativ mai mică. Nu cred că oamenii au acest lucru în modelul lor mental. „

” În ianuarie, economistul a trecut peste o mare listă, denumind o duzină de locuri de muncă care sigur vor fi preluate de către roboți în următorii 20 de ani, inclusiv telemarketers, contabili și agenţi de vânzare. „

Comentariul meu: Există o singură cale de ieșire: să reducem complet producția în exces și să înlocuim restul cu automatizări. Cei care devin liberi ar trebui să fie trimişi la universități deschise unde trebuie să învețe metoda și să practice interacțiunea integrală; până la punctul de unitate în umanitatea comună .

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed