“Și-au atins ființele umane întregul potențial ca specie?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Și-au atins ființele umane întregul potențial ca specie?

Ne vom atinge potențialul maxim atunci când ne deschidem inimile unul față de celălalt și, în inima noastră comună simțim o realitate complet diferită, deasupra limitărilor ego-ului nostru.

Ne vom afla atunci într-o stare în care vom putea oferi tuturor abundență prin gândurile noastre, trăind într-o rețea cu atâta conexiune reciprocă încât nimeni nu ar avea nevoie de altceva.

Trebuie doar să învățăm cum să folosim cea mai mare sursă de energie – forța superioară. O putem primi din aer. Există chiar aici și acum, dar nu o simțim.

Forța superioară este nesfârșită, deoarece este diferită de forța de primire care este natura noastră. Nu avem idee cum o mică scânteie din acea sursă de energie a pătruns în universul nostru, a creat galaxiile, planetele, oamenii, animalele și așa mai departe – că totul și toată lumea a fost creată dintr-o mică scânteie a acelei forțe. Înțelegi cât de puternică este? Noi încă nu o putem înțelege, până în ziua de astăzi. Pur și simplu vitalizează tot ceea ce există.

Cum putem profita de această sursă de energie? În primul rând, trebuie să înțelegem că proprietățile sale sunt cele ale iubirii, dăruirii și conexiunii. Echivalând forma noastră cu calitățile ei de iubire, dăruire și conexiune, atunci nu îi mai aducem nicio tulburare și o lăsăm să curgă nestânjenit în viața noastră.

Apoi ne vom realiza întregul potențial – descoperind întreaga amploare a iubirii, dăruirii și conexiunii dintre noi și cu forța superioară.

Bazat pe videoclipul „Cum poate atinge umanitatea întregul său potențial” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scrisă/editată de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed