Situația din Europa este o reminiscență din zilele lui Hitler

 În Știri (riafan.ru)Ombudsmanul pentru Drepturile Omului din cadrul Ministerului rus de Externe a declarat că toleranța indicată de Vest în ceea ce privește apariția antisemitismului, xenofobiei și a nazismul a devenit motivul pentru noul val de plecări a evreilor din națiunile europene de astăzi.

„Situația este în curs de dezvoltare pe o scară largă și este deja aproape de o situație critică. Activiștii pentru drepturile omului avertizează în mod expres că antisemitismul a devenit motivul pentru intensificare zborurilor evreilor din națiunile Uniunii Europene spre Israel. Occidentul, împreună cu neo-nazismul, este o reminiscență a anilor 1930 în Germania în ultimul secol.

„În timpul lui Hitler și a regimului nazist, evreii nu aveau unde să fugă, în timp ce toleranța la apariția xenofobiei și a nazismului în guvernele  multor puteri occidentale a dus la moartea a milioane de oameni. Politicienii Uniunii Europene și ai Statelor Unite ale Americii trebuie să îşi amintească lecțiile de istorie și să nu ajute la falsificarea istoriei pentru că suficient au mințit oamenii de știință și restul extremiștilor. ”

Comentariul meu: Cred că totul se întâmplă conform planului de dezvoltare generală egoist al omenirii, care trebuie sa aduca un val de antisemitism și ură reciprocă generală. Poporul lui Israel va fi punctul central al acestui val de ură universal. Acest aspect de egoism ca rău total este necesar pentru activarea presiunii asupra evreilor, forțându-i să pună în aplicare metoda de a uni umanitatea și în această unitate, descoperirea Creatorului.

nota traducătorului: OMBUDSMAN, ombudsmani, s. m. 1. Specialist care asigură asistență (juridică, economică) unei instituții, unei societăți etc. (pentru rezolvarea unor litigii). 2. Spec. Instituția Avocatului Poporului în Uniunea Europeană. ♦ Persoană care conduce această instituție. – Din engl. ombudsman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: